Den 31-årige kvinde fra live ulykken er nu sigtet

Den 31-årige kvinde fra live ulykken er nu sigtet

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Søborg: Den 31-årige kvinde, som natten til mandag sendte live på Facebook imens hun kørte over for rødt flere gange, og til sidst kørte ind i to biler på Buddinge Hovedgade i Søborg er nu blevet sigtet.
Den 31-årige kvinde er nu sigtet for brug af håndholdt telefon imens hun kørte bil og for at flygte fra ulykkesstedet samt at køre uden sele.

Den 31-årig kvinde sendte live fra en Facebook gruppe imens hun kørte i sin bil, Under kvindens liveoptagelse, kunne flere seere fra gruppen opleve hvordan kvinden råber af en foran kørende bil som drejer langsom af vejen, og der efter køre hun over for rødt to gange, og til sidste rammer hun 2 parkeret biler med ca 90 km i timen, hvor hun til sidst væltet om på siden og flygter fra stedet.
Om mandagen meldte politiet ud at de viste hvem kvinden var til den forulykket bil, men at de ville råde den 31-årige kvinde til at melde sig selv, så sagen kunne blive bragt i orden. Om tirsdag meldte kvinden sig selv igennem sin advokat til politiet hvor hun sener blev afhørt og nu sigtet.

/112News/
Denne artikel er set13049gange.