300 TDC kunder står uden forbindelse efter færdselsuheld i Korsør

« af 4 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Op mod 300 TDC kunder står nu uden forbindelse, efter et færdselsuheld på Tårnborgvej kort efter midnat natten til lørdag, hvor føreren af en personbil mistede herredømmet, hvorefter bilen påkørte et teleskab, som blev revet op af jorden, men heldigvis kom ingen noget til ved ulykken.

Ulykken har dog forårsaget, at nu op mod 300 kunder, heriblandt en del erhvervskunder, står uden forbindelse. TDC fortæller, at der skulle være tale om kunder i området omkring Tårnborgvej, Tårnborggård, samt Lerbakken.

Butikkerne i det ramte området står nu i den situation, at deres kunder med blandt andet debit kort og MasterCard, nu ikke kan betale med kort i butikken, da terminalerne ikke kan kommunikere med banken.

TDC har allerede sat folk på opgaven, og der er iværksat grave arbejde på stedet, men det er nødvendigt at sætte et helt nyt skab op, da skabet er blevet revet op af jorden, hvorved kablerne er blevet revet over, eller blevet strukket nede i jorden, er meldingen fra TDC.

– Vi er meget triste over den situation det har sat vores kunder i, ”det er lidt som når lynet slår ned”, men vi er ikke herre over det. Vi har nu sat folk på opgaven, som vil arbejde 24/7 på at udbedre skaderne, som desværre nok først vil være udbedret i løbet af næste uge, da vi blandt andet skal have skaffet nogle dele hjem til opgaven, men den har højeste prioritet hos os, så vi gør vores bedste for at løse det, siger den presseansvarlige hos TDC til 112news.dkDenne artikel er set7402gange.