27-årig kvinde voldtaget efter bytur i Slagelse

Det var et sted omkring de 2 røde prikker, at voldtægten skulle være fundet sted natten til søndag. Illustration Google Maps.

Det var et sted omkring de 2 røde prikker, at voldtægten skulle være fundet sted natten til søndag. Illustration Google Maps.

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: En 27-årig kvinde fra Slagelse vendte søndag morgen hjem fra en bytur, med den triste besked til sin kæreste, at hun var blevet voldtaget i Slagelse midtby. Det skriver Ritzau.

Voldtægten skulle formentlig være foregået i området omkring Rosengården og Old Irish Pub i Slagelse midtby natten til søndag, men politiet er ikke helt sikre på det præcise gerningssted.

Politiet modtog anmeldelsen om voldtægten omkring klokken 5.30 søndag morgen, men det har endnu ikke været muligt og afhøre kvinden, som er blevet sendt til undersøgelse på Rigshospitalets afdeling for voldtægtsofre. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Da det endnu ikke har været muligt at afhøre kvinden, ligesom politiet ikke er helt sikre på det præcise gerningssted, kan politiet endnu ikke komme med et signalement af en mulig gerningsmand.

– Vi har ikke noget konkret at gå efter, og vi hører derfor gerne fra vidner, som har været i området omkring Old Irish Pub og Rosengården i nat, og som måske har bemærket noget, siger vagtchefen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Politiet har i dag gennemsøgt det mulige gerningssted, og sagen er nu overdraget til lokal politiet i Slagelse, som vil kigge videre på sagen i morgen mandag.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på tlf. 114.Denne artikel er set4667gange.