23-årig forsøgte at flygte fra politet

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Sorø: Politiet forsøgte mandag morgen klokken 3.22 at standse en bil som kom kørende på Fulbyvej i Sorø, men føreren af bilen ønskede dog ikke at tale med politiet, og han satte derfor farten gevaldigt op i et forsøg på at køre fra politiet.

Politipatruljen satte derfor efter bilen og med hjælp fra andre patruljer lykkedes det efter at have smidt stingerspikes ud, at få standset bilen som punkterede i venstre side, hvorefter føreren stak af til fods, men en betjent fik dog hurtigt løbet ham op.

Der var tale om en 23-årig mand fra Holbæk, og da betjentene havde en formodning om manden var påvirket af stoffer, blev han narkometertestet, som også viste et positivt resultat, og den 23-årig blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Med sig i bilen havde den 23-årig en kamerat, og da betjentene ved et nærmere eftersyn af bilen konstaterede, at nummerpladerne på bilen var stjålne, ligesom der lå bl.a. et koben i bilen, blev han også anholdt og taget med til afhøring på politistationen. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Politiet vil nu undersøge sagen nærmere, og om hvorfor de kørte rundt med stjålne nummerplader og et koben.Denne artikel er set5731gange.