22-årig mand blev i går dømt for hele 18 ulovlig forhold: De mest alvorlig forhold i dommen var vold og trusler

22-årig mand blev i går dømt for hele 18 ulovlig forhold: De mest alvorlig forhold i dommen var vold og trusler

Arkiv.Foto

Vejen: Retten ved Kolding dømte i går en 22-årig mand fra Vejen for blandt andet vold, trusler på livet, trusler mod vidner, besiddelse af euforiserende stoffer, hvoraf noget var med henblik på videreoverdragelse, færdselsovertrædelser m.m. 18 forhold lød anklageskriftet på, og han blev dømt for dem alle.

 

– Den 22-årige var sigtet for flere forhold, og de mest alvorlige af dem omhandler vold, trusler på livet og trusler mod vidner,’ fortæller anklager Line Dam Gotfredsen fra Sydøstjyllands Politi og uddyber: ’Truslerne og volden var rettet imod en 23-årig mand og hans familie i Vejle, da den 22-årige mente, at vedkommende skyldte ham penge fra en tidligere gæld. Selvom gælden var betalt mente den 22-årige derimod, at den var vokset, og for at få pengene mødte han op med en kammerat og tvang sig adgang til den 23-årige families hjem. Han truede familien og tog fat i moderen til den 23-årige, hvorfor han også blev sigtet for vold. Det var ligeledes den 23-årige, der blev truet på livet for at forhindre, at han skulle vidne mod den 22-årige mand’.
Rettens dom over den 22-årige lød på otte måneders ubetinget fængsel, en bøde på 19.000 kr. og en betinget udvisning af Danmark.

 

Denne artikel er set5071gange.