20 kilo kokain fundet på fragtskib i Stigsnæs ved Skælskør

« af 16 »

Af. Lasse Antonsen.

Skælskør: Politi og Skat slog idag til mod et fragtskib i Stigsnæs ved Skælskør. Politiet havde fået et tip om at der skulle være narko ombord på det Hong Kong-registrerede skib Wan May. Skibet ankom i går til Stigsnæs med et læs kul fra Columbia, men udover kul var der altså også over 20 kilo ren kokain med om bord.

LÆS OGSÅ: 8 mænd anholdt i stor hash aktion på Sjælland

Skibet er næsten 300 meter langt og lastet med kul, og da man mistænker der kan være mere narko ombord, er man derfor nød til at tømme hele skibet, hvilket forventes afsluttet en gang i morgen eftermiddag.

Den store mængde kokain der er fundet ombord på skibet, anslås at have en værdi på ca. 11 milioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: 27 årig havde hash og amfetamin

De 20 besætningsmedlemmer der var ombord på skibet, er alle anholdt af politiet og bragt til afhøring om deres rolle i sagen. Skulle nogen fra besætningen blive dømt i sagen, står de til ca. 10 års fængsel.

LÆS OGSÅ: 18 årig smuglede 1 ton khat

Det menes at kokainen ikke var bestemt til det danske marked, men at det skulle have været transporteret videre til et andet europæisk land, udtaler politiinspektør Kim Kliver, der er linjechef i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.Denne artikel er set13941gange.