2 mænd i brændende bil formodes at være blevet dræbt

Arkiv foto. Mikkel Bering - 112news.dk

Arkiv foto. Mikkel Bering – 112news.dk

Af. Lasse Antonsen.

Sorø: I forbindelse med de 2 mænd som blev fundet døde i en udbrændt bil ved en nedkørsel på Kalundborgvej i Sorø i morges, formodes at være blevet dræbt. Det oplyser Sydsjælland og Lolland Falsters-Politi i en pressemeddelelse.

Brandvæsenet fik meldingen om branden klokken 4.14 lørdag morgen, og ved politiets ankomst til stedet kunne det konstateres, at bilen var overtændt og at der befandt sig 2 personer i køretøjet, som var omkommet.

Dagen igennem har politiet arbejdet med, at foretage de tekniske undersøgelser på gerningsstedet. Konklusionen på de tekniske undersøgelser der er foretaget er, at der ikke er tale om et uheld, men at de to omkomne må formodes dræbt. Skriver politiet i pressemeddelelsen.

Politiet kan endnu ikke oplyses noget om de nærmere omstændigheder ved branden, eller hvordan de 2 personer formodes at være dræbt.

De 2 omkomne i bilen formodes, at være to voksne mænd, men de er endnu ikke identificeret.

Politiet søger derfor vidner, som har været omkring Kalundborgvej i tidsrummet 3.00 – 4.15 i morges, eller personer som måtte have andre oplysninger i sagen. Politiet sidder klar ved telefonerne på tlf. 114.Denne artikel er set5891gange.