Voldsom naturbrand ved bådforeningen Lilleø i Korsør

Voldsom naturbrand ved bådforeningen Lilleø i Korsør

Lørdag eftermiddag måtte Slagelse Brand og Redning rykke ud til en voldsom naturbrand ved bådforeningen Lilleø i Korsør.

Det var en deltager ved årets pålidelighedssejllads som var under afholdes i bådforeningen lørdag eftermiddag, som opdagede branden. Det oplyser kilder på stedet til 112news.dk

Personen bemærkede en mindre brand i noget græs ind til et lukket område tæt ved bådforeningens mange træhuse, og alarmerede de øvrige deltager ved festen.

Flere af deltagerne kom ilende til, hvor de med haveslanger, pulverslukkere og spande med vand, forsøgte at slukke branden.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Flere af deltagerne ved pålidelighedssejlladsen, forsøgte selv at slukke branden med spande, haveslanger og en trillebør. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Branden bredte sig dog hurtigt til en båd og andre ting indenfor det indhegnede område, og brandvæsnet måtte derfor tilkaldes.

Slagelse Brand og Redning modtog meldingen om branden kl. 13.24 og da de ankom til stedet brændte det kraftigt på området.

Branden var så voldsom, at en sort røgsøjle kunne ses langt væk, som steg op fra området, og der blev hurtigt tilkaldt assistance fra Slagelse til slukning af branden.

Efter godt en times indsats, lykkedes det brandfolkene at få slukket branden, inden den nåede at brede sig yderligere.

Da der var styr på branden, tilkaldte politiet en ambulance til stedet, så dem der havde forsøgt at slukke ilden selv, kunne blive tilset for eventuel røgforgiftning.

Den ene af dem havde dog indåndet så meget røg, at han måtte køres til et tjek på sygehuset.

Efter branden var blevet slukket og faren var ovre, kunne de mange gæster fortsætte festen i bådforeningen, hvor den stod på fællesspisning.

/112news/

Denne artikel er set116gange.