Voldsom gårdbrand i Gerdrup ved Skælskør

Arkiv billede. Michael Johannessen - holbaekonline.dk

Arkiv billede. Michael Johannessen – holbaekonline.dk

Skælskør: Brandvæsen og politi blev klokken 0.55 natten til fredag kaldt ud til en brand i et villa/rækkehus på Ravnemarksvej i Gerdrup Ravnemark lidt uden for Skælskør.

Da brandvæsnet nåede frem tilstedet, viste det sig dog at der ikke blot var tale om en almindelig villa, men derimod en landejendom, hvor både en lade med grise, samt stuehuset stod i lys lue og var fuldstændig overtændt.




Der blev derfor hurtigt tilkaldt ekstra assistance fra både Slagelse og Fuglebjerg, men trods indsatsen og de mange brandfolk og brandkøretøjer, lykkedes det altså ikke at redde gården, som derfor brændte ned til grunden.

I følge TV-Øst var det gårdens 60-årige ejer som selv opdagede branden, da han vågnede og opdagede røgen og flammerne fra loftet på grise stalden, og en nærliggende nabo kom hurtigt til stedet og fik ringet 112, mens ejeren forsøgte at redde sine grise.




Den 60-årig måtte efterfølgende køres til et tjek på skadestuen for røgforgiftning, da han havde fået indåndet en del røg, men skulle efter omstændighederne ikke været kommet noget alvorligt til.

Brandårsagen er endnu ikke klarlagt, men politiet skal i de kommende dage have undersøgt stedet nærmere, for at fastslå brandårsagen, men der er dog ikke noget som tyder på branden skulle være påsat, det oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.




Brandfolkene kæmpede mod flammerne til hen først på formiddagen, men ved 15.30 tiden fredag, måtte brandvæsnet atter engang rykke ud til stedet, da det var blevet observeret, at det stadig brændte i resterne af gården, hvilket hurtigt blev slukket.

/112news/




Denne artikel er set5757gange.