Voldsom brand i psykiatrisk bosted i Dianalund

Voldsom brand i psykiatrisk bosted i Dianalund

Fotograf. Aleksander Christiansen – 112news.dk / Skadestedsfotograf.dk og Casper Hansen – 112News.dk

Dianalund: Onsdag middag brød der en voldsom brand ud i det psykiatriske bosted – Fonden Perlen – på Islandsvej i Dianalund.

Alarmcentralen modtog meldingen klokken 12.07 om, at der var røgudvikling fra bygningen, og der blev derfor hurtigt sendt flere brandkøretøjer til stedet.

Da indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning ankom til stedet, kunne han konstatere at det brændte voldsomt i bygningen.

Han valgte derfor med det samme at rekvireret assistance af både en autosprøjte, tankvogn og en stigevogn til slukning af branden, som kort efter brød gennem taget på bygningen.

Branden udviklede en del røg, som drev ind over byen og det var derfor nødvendigt at evakuere den nærliggende skole og hal, ligesom et større område blev afspærret.

Ingen er kommet noget til ved branden, som angiveligt skulle være startet i en glemt gryde, det oplyser kilder på stedet til 112news.dk.

Branden har været så omfattende at bygningen er helt udbrændt, ligesom taget er styrtet ned i bygningen, hvilket besværliggjorde slukningsarbejdet.

Beredskabsstyrelsen assisterede derfor brandfolkene hen ad eftermiddagen med en kran til at grave i brandtomten, samt udstyr til genopfyldning af luftflasker til røgdykkerne.

Omkring klokken 20 kunne politiet melde ud på Twitter at branden endeligt var slukket og afspærringerne i området var fjernet.

/112news/

Denne artikel er set3374gange.