Voldsom brand i pavilion ved børnehaven Smørblomsten i Korsør

« af 3 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Søndag måtte Falck i Korsør, rykke ud hele 2 gange til Børnehaven Smørblomsten i Jens Baggesens Gade i Korsør, hvor nogle unge havde påsat brand på børnehavens legeplads.

LÆS OGSÅ: 17 årig varetægtsfængslet for brandstiftelse

Første gang var kl. 13.26 hvor ukendte gerningsmænd havde sat ild til en bunke halm, bag børnehaven. Brandvæsnet kom til stedet og fik slukket flammerne i halmen, uden der skete yderligere skade på bygninger eller lign.

LÆS OGSÅ: Mand satte ild til eks-kærestens lejlighed i Korsør

kl. 17.41 var den gal igen. Her fik brandvæsnet melding om at, der var ild i noget halm ved børnehavens store pavilion. Ved brandvæsnets ankomst til børnehaven, stod hele den store pavilion i lys lue og var fuldstændig overtændt. Branden var så voldsom, at den sendte en stor sort søjle af røg op over byen, som kunne ses helt fra Halsskov siden af byen. Det tog brandvæsnet en lille time at slukke branden. Ingen kom noget til ved branden, som efter al sandsynlighed også er pasat, da der hverken er strøm eller lign. i pavilionen der skulle kunne starte en naturlig brand. Politiet skal nu undersøge omstændighederne ved branden nærmere.Denne artikel er set6306gange.