Voldsom brand i kyllingefarm i Bolderslev

« af 30 »

Af. Lasse Antonsen.

Bolderslev: Torsdag aften udbrød der en voldsom brand på en kyllingefarm på Rebbølvej i Bolderslev. Brandvæsnet blev tilkaldt, men branden var meget omfattende, da den var startet i en maskinhal fyldt med halm.

LÆS OGSÅ: Brand i bigballer på gård ved Vemmelev

Den anden ende af hallen, blev brugt til opstalding af heste, og her stod 10 heste opstaldet, som alle måtte reddes ud inden ilden fik ordentlig fat. Bygningen var bygget tæt sammen med andre bygninger, så der var stor fare for at ilden skulle brede sig til de øvrige bygninger.

LÆS OGSÅ: Hus brændt ned til grunden i Skælskør

Da gården også havde en kyllingefarm, hvor mange kyllinger gik i en anden bygning på gården, måtte brandvæsnet kæmpe for at ilden ikke skulle sprede sig. Det lykkedes heldigvis også at begrænsede ilden til halmen og maskinbygningen, hvorved kyllingerne ikke var i fare under branden.Hvordan branden er opstået vides endnu ikke, men teknikkere fra politiet har fredag været ude og undersøge brandstedet, for at få den endelige brandårsag slået fast. Skriver jv.dk

Ingen personer eller dyr skulle være kommet til skade under branden, men der måtte køretøjer fra Tinglev Brandværn, Bolderslev, Hellehvad, Ravsted, Åbenrå, tankvogn fra Tønder, samt tankvogn fra Løgumkloster til at få slukket branden.