Voldsom brand i kolonihavehus i Korsør

Voldsom brand i kolonihavehus i Korsør

Den voldsomme brand trak hurtigt mange mennesker til kolonihaveforeningen i Korsør onsdag aften. Heldigvis kom ingen noget til ved branden. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Et kolonihavehus på Julianestien i haveforeningen Grønland i Korsør blev onsdag aften raseret i en voldsom brand, hvor man frygtede der var en person i huset.

Meldingen indløb til alarmcentralen klokken 21.08 onsdag aften om, at et kolonihavehus stod i flammer i en haveforening i Korsør og beboeren muligvis var der inde.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Der blev derfor hurtigt sendt flere brandkøretøjer og en ambulance mod stedet, hvor kolonihavehuset allerede var totalt overtændt.

Efter godt en halv time lykkedes det at få kontakt med ejeren, som kunne oplyse at han ikke var tilstede i kolonihaven, men at der var ca. fire gasflasker i huset.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Brandvæsnet fik hurtigt bjerget gasflaskerne ud i det fri inden de eksploderede, mens branden hurtigt blev slukket, men huset udbrændte dog totalt i branden.

Meget tyder på at branden er opstået i forbindelse med et gaskøleskab i huset, men brandstedet skal nu undersøges nærmere for at fastslå den endelige årsag. Det skriver TV-Øst.

/112news/

Photocare Slagelse

Denne artikel er set1933gange.