Voldsom brand i kassebil i Korsør

Voldsom brand i kassebil i Korsør

Korsør: En håndværker kassebil som holdt parkeret ved Plejecenter Solbakken på Solbakkevej, tidligere Motalavej i Korsør udbrændte totalt i en voldsom brand mandag aften.

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 22.16 mandag aften, hvor det skulle brænde fra motorrummet på en kassebil, men ved brandvæsenets ankomst var kassebilen helt overtændt.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Brandfolkene måtte brække døren op ind til lastrummet hvor det også brændte, men det var ikke nogen nem opgave, da døren ikke sådan var til at få op.

Det lykkedes dog efter noget tid for brandfolkene af få brækket sidedøren op, hvorefter de kunne få slukket de sidste flammer og gløder slukket inde i lastrummet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Parkeringspladsen ved Plejecentret Solbakken har tidligere været hærget af flere påsatte brande i biler, som i oktober sidste år hvor en minibus og en personbil gik op i røg.

Det vides dog ikke om mandagens brand også var påsat, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner, som måtte have set noget mistænkeligt i området omkring Solbakkevej sent mandag aften.

/112news/

Denne artikel er set2549gange.