Vild biljagt i Korsør sankthansaften

Vild biljagt i Korsør sankthansaften

Biljagt i Korsør, politi

Fotograf. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk

Korsør: Ved 21 tiden sankthansaften kunne der høres hylende sirener i Korsør, da nogle personer i en stjålet bil stak af fra politiet i en vild biljagt.
Det var en politipatrulje der fik øje på køretøjet der var meldt stjålet. Men personerne i bilen ville dog ikke tale med politiet og tog derfor flugten.

Herefter fortsatte jagten på køretøjet ad Halsskovvej, ud på motorvejen og tilbage ad Tårnborgvej, hvor bilen fortsatte ad Motalavej og Egernsundsvej.

På Egernsundsvej måtte en familie nærmeste springe for livet, da bilen kom blæsende i meget høj fart og op over fortorvet, det oplyser kilder til 112news.dk
Trods flere patruljer deltog i jagten på køretøjet, lykkedes det altså føreren at slippe væk. Politiet fandt dog bilen forladt i Korsør senere på aftenen.

– Bilen slap fra os, da den et kort sekund kom ud af vores synsfelt, siger Jens Frederiksen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til sn.dk
Han tilføjer dog, at politiet naturligvis tager et skyldigt hensyn til, at der netop en sankthansaften er mange mennesker på gaden, hvorfor der ikke tages store chancer ved en sådan eftersættelse, som det hedder i politisprog.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde ud af hvem der kørte bilen, og de vil i den forbindelse gerne høre fra eventuelle vidner, som ved hvem det er, eller som har andre oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/
Denne artikel er set3680gange.