Våben & Laboratorier fundet af Politiet i Kalundborg

Arkivfoto.

Kalundborg: To skunklaboratorier og skydevåben fundet

Torsdag aften henvendte politiet sig på en adresse i den nordlige del af Kalundborg kommune for at foretage en ransagning af en privat bopæl hos en 29-årig kvinde. Politiet havde en mistanke om, at der på adressen kunne være effekter, som kunne være omfattet af våbenlovgivningen.

På stedet traf politiet den 29-årige kvinde samt en 47-årig mand fra Københavns vestegn, som straks blev anholdt, da politiet havde afsløret et skunklaboratorium på stedet. Her blev der fundet produktion af mere end 300 cannabisplanter og stiklinger.

Det indledende formål med ransagningen efter genstande, der kunne være omfattet af våbenlovgivningen, blev også opfyldt. Politiet fandt en pistol med et magasin og patroner i magasinet samt yderligere tilhørende ammunition til pistolen.

Den umiddelbare efterforskning i anledning af fundene på adressen og den indledende afhøring af de to anholdte gav efterfølgende anledning til at ransage endnu en adresse. Den befandt sig i den nordlige del af Kalundborg kommune.

På adressen traf politiet den mandlige beboer som var en 37-årig mand. Politiet fandt ligeledes på denne adresse et skunklaboratorie.

De ulovlige effekter blev beslaglagt som bevis i sagerne om overtrædelse af straffelovens bestemmelser. Det er dels besiddelse af et skydevåben, dels besiddelse af narkotika med henblik på videredistribution til andre. Politiet kunne efterfølgende opgøre fundene som ca. 15 kg færdigproduceret marihuana og tørrede topskud fra cannabisplanter.

Endvidere fandt politiet ved ransagningerne også et større kontantbeløb. Disse blev beslaglagt, idet politiet formoder, at pengene stammede fra handel med narkotika.

Alle tre anholdte forblev efter afhøring til sagerne i politiets varetægt. Politiet og anklagemyndigheden vil i løbet af fredag formiddag afgøre, hvor mange af de anholdte der skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk fredag eftermiddag.

/Døgnsrapporten Midt- og Vestsjællands Politi/

Denne artikel er set397gange.