Uopmærksom spritbillist kørte i havnen

Foto. Twitter – Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Skælskør: En 41-årig mand og hans hund endte torsdag aften i havnen i Skælskør, da han spirituspåvirket og optaget af sin mobiltelefon, overså et sving og derfor fortsatte direkte lige ud og i havnen, det skriver TV-Øst.




Til al held lykkedes det den 41-årige, at redde både sig selv og sin hund ud af bilen, inden den sank til bunds og brandvæsnet blev tilkaldt, hvor der udover et køretøj med en båd fra Skælskør, også blev sendt et køretøj med båd afsted fra Korsør, men situationen kom dog hurtigt under kontrol.

Den våde 41-årige blev efterfølgende anholdt af politiet og sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest påviste at han var påvirket af alkohold, og han kan derfor nu se frem til et retsligt efterspil, det oplyser politiet i døgnrapporten.




En tilkaldt kranvogn blev senere på aftenen tilkaldt, som sammen med et hold dykkere kunne få bjerget bilen fra havnen, så også den er kommet på land igen, men efter turen i det våde element, er det dog nok tvivlsomt om den kommer ud og køre igen, så det blev dermed ikke bare en våd, men også dyr tur for manden, fastslår politiet.

/112news/




Denne artikel er set5999gange.