Ung mand anholdt med tyvegods i bilen

Ung mand anholdt med tyvegods i bilen

 

Fotograf. Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

 

Odense: Natten til torsdag stjæler en ung mand under et indbrud, nøgler og bil fra en adresse i Odense. Den unge mand vælger derefter og fylde bilen op med tyvekoster fra tre andre indbrud.




Den unge indbrudstyv blev åbenbart tørstig under sit arbejdet, og valgte umiddelbart og slukke tørsten med noget alkohol, Og så satte han ellers kursen mod Jylland med tyvekosterne.

Et vidne ser den unge mand slinger på den Fynske motorvej mod Jylland, og vælger og ringe til Fyns politi om varsel om mulig spritbilist på motorvejen.




Da den unge indbrudstyv nået Lillebæltsbroen, valgte Fyns Politi og kontakte Sydøstjylland Politi, og varsle om den unge mand som netop var på vej over broen til Jylland.

Sydøstjylland politi stoppet manden mellem Fredericia og Kolding. Under en ransagning af bilen fandt politiet masser af tyvekoster fra 3 forskellig indbrud som er begået i Dyrup-området på Fyn.




Den unge mand blev anholdt og taget med på Politistationen til nærmer afhøringen. Han kan nu se frem til en sigtelse for Indbrud og Spirituskørsel samt at have kørt bil uden gyldig førerret.

/112News/




Denne artikel er set8441gange.