Ulykke lukkede Storebæltsbroen og skabte lange køer

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Et uheld resulterede fredag eftermiddag i, at Storebæltsbroen ved 16.30 tiden måtte lukkes helt for al trafik i retning mod Fyn, hvilket skabte en kø på Sjælland, som strakte sig helt til Slagelse.

Politiet fik meldingen klokken 16.20 om, at 4 biler var kørt sammen i anden vognbane, på vej ned af højbroen i retning mod Fyn. Det oplyser vagchef Søren Østervig fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Ambulance og redningsmandskab blev derfor sendt til stedet, hvor en enkelt blev tilset i ambulancen, men heldigvis er ingen kommet noget til ved uheldet.

Uheldet betød dog, at det var nødvendigt at lukke broen for alt trafik mod Fyn, mens oprydningen på stedet stod på, men efter godt en time blev der atter åbnet for trafikken. Det oplyser vagchefen.

– Der har i forbindelse med uheldet været ophobet en kø, som har strakt sig helt til Slagelse og det har taget ca. 2 timer at afvikle trafikken på motorvejen, men jeg vil dog rose billisterne, som har udvist god ro og orden, samt en god tålmodighed, og køen har derfor ikke givet anledning til yderligere. Det siger Søren Østervig til 112news.dk

Også ved 13 tiden måtte brandvæsnet rykke ud på broen, hvor en grisetransport var kørt i stykker og havde lækket noget olie på vejbanen, hvilket også havde skabt en del kødannelse over broen mens oprydningen stod på, men her var det dog ikke nødvendigt at lukke for trafikken, som kunne passere stedet med nedsat hastighed.

Køen ved 13 tiden resulterede dog i, at 2 biler snittede hinanden, men der skete dog ikke større skade end, at parterne selv kunne håndtere situationen. Det oplyser vagchefen.Denne artikel er set4156gange.