TV: Voldsom brand raserer ejendom i Reerslev ved Ruds Vedby

Reerslev: Politi og brandvæsen rykkede mandag aften ud til en brand i en ubeboet ejendom i landsbyen Reerslev ved Ruds Vedby.

Meldingen om branden indløb klokken 18.21 og ved ankomsten til stedet, var der ild i gavlen af bygningen og i husets stråtag, som dog var tildækket med jernplader, somfik ilden til at løbe inden under.

Brandvæsnet valgte derfor at sætte ind med en vandkanon fra tankvognen, men på et tidspunkt overtænder hele taget, sagde en af brandfolkene til vores fotograf på stedet.
Brandvæsnet kæmpede i godt 3 timer med branden, hvor hele tagkonstruktionen på huset udbrændte, men heldigvis er ingen kommet noget til ved branden.

Huset skulle angiveligt være ubeboet, og skulle gennem den sidste tid, have været udsat for hærværk, hvor ruderne på huset var blevet smadret, oplyser kilder til 112news.dk

Om det foregående hærværk har forbindelse til branden vides ikke, da politiet endnu ikke har et svar på hvordan branden er opstået, det oplyser Midt og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

/112news/

« af 36 »
Denne artikel er set13564gange.