TV: Voldsom brand i sommerhus efter muligt indbrud

Kirke Stillinge: Tirsdag klokken 17.34 modtog politiet en anmeldelse om et muligt indbrud i et sommerhus på Emuvej i Kirke Stillinge, hvor vidner havde hørt en rude blive knust.

Det viste sig så efterfølgende, at der pludseligt var udbrudt brand i sommerhuset, og brandvæsnet blev derfor hurtigt tilkaldt.
Brandvæsnet var hurtigt fremme på stedet, hvor ilden allerede havde godt fat i huset og var brudt gennem taget, og der blev derfor tilkaldt ekstra forstærkninger fra Korsør til bekæmpelse af branden.

Trods den ihærdige indsats fra brandvæsenet, var det ikke muligt at redde sommerhuset, som fik store brand og sodskader.
Politiet kan endnu ikke med sikkerhed sige, at branden var påsat, men sommerhusets ejere ikke var hjemme, da branden opstod, og den efterforskes derfor som en mulig brandstiftelse, det skriver TV-Øst.

Skulle du have set noget mistænkeligt i området omkring Emuvej på tidspunktet for branden, eller har du andre oplysninger som kunne være interessant for politiet, så kan de kontaktes på tlf. 114.

/112news/
Se flere billeder fra branden i galleriet herunder. Foto. Nicolaj Svensson – 112news.dk

« af 11 »
Denne artikel er set8365gange.