TV: Voldsom brand i lade med halm i Kirke Stillinge

« af 48 »

Kirke Stillinge: En voldsom brand hærger søndag en lade på 1000 kvm fyldt med halm på Støvlebækvej i Kirke Stillinge på Vestsjælland.

Meldingen om branden indløb klokken 14.03 og ved brandvæsenets ankomst til stedet, var laden allerede overtændt og det var derfor nødvendigt, at tilkalde ekstra forstærkninger fra Korsør og Skælskør, hvor Korsør assisterer med en tankvogn, Skælskør med en autosprøjte og tankvogn, samt tankvogn fra det frivillige beredskab under Slagelse Brand og Redning.

Trods de mange køretøjer og mandskab på stedet, har det ikke været muligt at redde laden, som derfor for lov at brænde ned under kyndigt opsyn.

Dog er det lykkedes, at redde de omkringliggende bygninger, som derfor er gået helt fri af branden.
– Laden for nu lov at brænde ud under kyndigt opsyn, men det vil formentlig vare et par dage før, at branden er helt slukket, siger indsatsleder Niels Johansen fra Slagelse Brand og Redning til 112news.dk

Hvordan branden er opstået vides endnu ikke og teknikkere fra politiet skal derfor i løbet af de kommende dage, undersøge sagen nærmere, oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi til 112news.dk

/112news/
Denne artikel er set14659gange.