TV: Voldsom brand hærger biograf i Nakskov

Voldsom brand hærger biograf i Nakskov

Nakskov: En voldsom brand hærger biograf i Nakskov onsdag eftermiddag, og der er sendt brandkøretøjer fra flere stationer til stedet, hvor de eftermiddagen igennem har kæmpet med at få branden under kontrol, som beskrives som voldsom og omfattende.
Meldingen om branden indløb via 112 vagtcentral klokken 12.50 fra en ung kvinde, som oplyste at der kom tyk røg ud af udluftningskanalen på den gammel biograf i Vejlegade 8 i Nakskov.

– Jeg kom oppe fra Axeltorv med en veninde, og skulle til Tolderenstræde hvor jeg så ser røg ud af udluftningskanalerne fra biografen, og så valgte jeg at ringe til 112. Fortæller anmelderen Katja Andersen til 112news.dk
Politiet måtte evakuere borgere

Brandfolkene er stadig i gang med at slukke den omfattende brand i den gammle biograf, hvor politiet eftermiddagen igennem har måtte afspærret et område omkring biografen, da branden udviklede en del røg.

Politiet har ligeledes evakueret Vejlegade 11, 13 og 15, mens der bliver arbejdet på at få bukt med flammerne, det oplyste politiet i beredskabsmeddelelse.
– Lige nu bliver vi ind døre som vi har fået besked på,  imens brandfolkene stadigvæk er igang med at sprøjte vand på bygningen og få slukket det hele. det fortalte Katja Anders tidligere på eftermiddagen til 112News.dk

Fire betjente er blevet kørt på sygehuset til behandling for røgforgiftning som følge af branden, det skriver politiet i en pressemeddelelse.
Brand under kontrol

Sidst på eftermiddagen kunne politiet oplyse, at den tidligere udsendte beredskabsmeddelelse afvarsles, da man nu har så meget styr på branden, at det ikke længere er farligt at bevæge sig rundt i området.

Personer som har været i området, anbefales dog at opsøge læge eller hospital, hvis man skulle føle ubehag efter at have været i kontakt med røgen fra branden.

Hvordan branden er opstået er der stadig uvished om, men vi følger sagen.

/112News/
Se alle billederne fra branden i galleriet herunder. Privat foto. Katja Andersen.

« af 14 »

En voldsom brand hærger biograf i Nakskov onsdag eftermiddag, og der er sendt brandkøretøjer fra flere stationer til stedet, hvor de eftermiddagen igennem har kæmpet med at få branden under kontrol, som beskrives som voldsom og omfattende.

Denne artikel er set4116gange.