TV: Væltet lastbiltrailer lukkede Storebæltsbroen

En ulykke med en væltet lastbiltrailer på højbroen af Storebæltsbroen resulterede mandag middag i, at broen måtte lukkes for al trafik i begge retninger, da lastbiltraileren havde lagt sig over midterautoværnet.

Ulykken skete omkring middagstid, og omkring klokken 13.30 blev brandvæsnet i Korsør kaldt til broen, ligesom der kort efter også blev tilkaldt flere køretøjer fra Slagelse Brandvæsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Efter noget tid lykkedes det at få rejs den væltede lastbiltrailer i den kraftige vind, inden der atter kunne lukkes op for trafikken igen, hvor der dog fortsat var advarsel om kørsel med høje lette køretøjer.

Flere små uheld i køen

Ulykken resulterede dog også hurtigt i massive kø-dannelser på vestmotorvejen, som på Sjællands siden strakte sig helt frem til Slagelse, en strækning på godt 15 km.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS Vagt Korsør

Den massive kø resulterede dog også hurtigt i flere mindre uheld, da mange af billister, trods gentagne opfordringer fra politiet, ikke havde fokus nok på trafikken.

De mange små uheld var dog også grunden til at det tog en del timer at få afviklet trafikken igen, som først var normaliseret først på aftenen.

Det er efter alt at dømme den kraftige vind som er årsagen til ulykken, som ved togulykken på vestbroen. Dog vil det nu blive undersøgt nærmere om der skal ske stramninger af reglerne for kørsel over broen i kraftig vind. Det oplyser TV-Øst.

/112news/

Denne artikel er set2162gange.