TV: Påsat brand i den gamle højskole i Skælskør

Skælskør: Politi og brandvæsen måtte søndag aften klokken 19.20 rykke ud til en melding om røg fra gymnastiksalen i den gamle højskole på Møllebakken i Skælskør.

Det viste sig, at ukendte gerningsmænd havde påsat en brand på stedet, ved at placere et bål på tribunen i gymnastiksalen, som er lavet af træ.
Heldigvis var branden hurtigt blevet opdaget, da man havde kunne se røgen fra bygningen, og brandvæsnet fik derfor hurtigt slukket ilden, inden den nåede at få ordentlig fat.

Branden kunne dog muligvis have udviklet sig til en større brand, hvis den ikke var blevet opdaget i tide, det bekræfter indsatleder Henrik Vibits fra Slagelse Brand og Redning til 112news.dk
Den gamle højskole i Skælskør står for tiden øde hen, og bærer stor præ af unges hærgen på stedet, da alle vinduer, samt det meste inventar er helt ødelagt.

Politiet foretog brandundersøgelse på stedet, men der var dog ikke skyggen af gerningsmanden til branden. Skulle du have oplysninger i sagen, kan Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kontaktes på tlf. 114.

/112news/
Se flere billeder fra branden i arkivet herunder. Fotograf. Lasse Antonsen og Morten Claus Svendsen – 112news.dk

« af 27 »