TV: Omfattende skader efter storbrand i Korsør

Korsør: Der er sket omfattende skader, efter den storbrand der hærgede “Basta” nedlagte bygninger på Lilleøbakken i Korsør søndag eftermiddag.

Brandvæsnet fik meldingen om den voldsomme brand søndag eftermiddag klokken 14.21, men der skulle gå helt frem til mandag formiddag, før branden var helt slukket og brandfolkene kunne pakke sammen.




Branden var brudt ud i hovedbygningen, som før var kontorbygning for virksomheden “Basta”, hvorfra den hurtigt bredte sig til en sammenbygget lagerhal, hvor ilden løb i hulrummet i taget, og var derfor umulig at stoppe.

Der måtte tilkaldes både assistance fra Slagelse Brand og Redning, som assisterede med både sprøjte, tankvogn og stigevogn, ligesom Falck i Korsør var mødt op med 2 autosprøjter, samt en tankvogn, og hen ad aftenen måtte også sprøjte, tankvogn og redningskran fra Beredskabsstyrelsen i Næstved tilkaldes.




Mandag eftermiddag var Falck i Korsør atter en tur forbi brandstedet, hvor der blev efterslukket lidt i resterne af lagerhallen, hvor de omfattende skader kunne ses i dagslys.

Hele hovedbygningen er udbrændt, ligesom også hele lagerhallen er totalt nedbrændt, men dog er det lykkedes at redde en hal på bygningen, hvor der blev opbevaret både en båd og en campingvogn, som dog gik fri af flammerne.

/112news/




Se alle billederne i galleriet herunder. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

« af 6 »




Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set11511gange.