TV: Mulig påsat brand i kælder i Korsør

Der var et stort opbud af brandkøretøjer i Nygade onsdag morgen, da der var opstået en brand i en kælder som politiet mistænker er påsat. Fotograf. Nicolaj Svensson – 112news.dk

Korsør: Brandvæsnet måtte onsdag morgen rykke ud til en mulig påsat brand i en kælder i Nygade i Korsør.

Alarmcentralen fik meldingen om branden kort før klokken 8, om at der var røg i opgangen i en 2 etagers bygning i Nygade i Korsør.

Heldigvis var alle kommet ud da brandvæsnet nåede frem, ligesom der ikke var tale om nogen større brand, som brandvæsnet derfor hurtigt fik under kontrol.
Politiet arbejder ud fra en teori om, at branden i kælderen kan være påsat, og der blev derfor indsamlet tekniske beviser på stedet.

– Der har været en brand i noget papir i kælderen, men branden har dog ikke bredt sig. Vi arbejder nu ud fra en teori om, at branden er påsat, siger vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Der skete kun mindre røg og sodskader i kælderen, og ingen personer kom noget til ved branden.
Politiet hører rigtig gerne fra vidner, som har været i Nygade kort før klokken 8 onsdag morgen, og som i den forbindelse måske har set noget af interesse for politiet. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/

Se flere billeder fra branden i galleriet herunder.

« af 20 »
Denne artikel er set11991gange.