Person måtte klippes fri efter færdselsuheld på Skovvejen ved Dramstrup

Fotograf. Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Fotograf. Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Føreren af den ene bil måtte efter uheldet klippes fri, men det er endnu uvist om personen er kommet alvorligt tilskade. Fotograf. Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Dramstrup: Klokken 10.14 onsdag formiddag indløb der en melding til alarmcentralen, om et færdselsuheld med fastklemte på Skovvejen ved Dramstrup.

En bilist havde tilsyneladende overset, at den forankørende bil pludselig bremsede op, og billisten når derfor ikke at reagere, og kørte derfor op i den forankørende.
Passager af den ene bil blev vurderet teknisk fastklemt efter ulykken, og brandvæsnet måtte derfor klippe døren af bilen, for at få personen så skånsomt ud så muligt.

Ifølge fotografen på stedet, kom flere personer tilskade ved uheldet, men det er endnu uklart om nogen er kommet alvorlige tilskade ved ulykken.

Det var nødvendigt at lukke Skovvejen for al trafik i begge retninger mens arbejde på stedet stod på, det oplyste Midt og Vestsjællands Politi på Twitter, men efter en halv times tid, kunne man atter lukke op for trafikken igen.

/112news/Denne artikel er set3787gange.