TV: Mand ville springe ud fra bro – Togtrafikken måtte indstilles

Korsør: Det var formentlig en psykisk uligevægtig mand der lørdag aften var skyld i, at togtrafikken måtte indstilles omkring Korsør Station, da manden truede med at springe ned foran toget fra en bro.

Politi og redning fik meldingen om den selvmordstruet mand omkring klokken 19.50 lørdag aften, og man tog ingen chancer og valgte derfor hurtigt at indstille togtrafikken på strækningen, ligesom der blev tilkaldt brandvæsen fra både Korsør og Slagelse, som skulle assistere med en springpude, i tilfælde af manden ville springe.




Heldigvis valgte manden ikke at gøre alvor af sine trusler, men efter knap to timer, hvor manden havde råbt op på broen og tilsvinet alt redningsmandskab på stedet, lykkedes det politiet at få talt manden ind på broen igen, hvor han blev anholdt uden dramatik og kørt til behandling på psykiatrisk skadestue.

Ifølge vores fotograf på stedet, var det med stor lettelses suk, samt jubel og klabsalver fra alle tilskuerne på stedet, da det lykkedes at få talt manden fra at springe.




Klokken 21.16 lørdag aften oplyste politiet på Twitter at togene atter kørte på strækningen.

/112news/




Denne artikel er set5082gange.