Mand varetægtsfængslet for drab på kvinde

Mand varetægtsfængslet for drab på kvinde

Fotograf. Michael Johannessen – skadestedsfotograf.dk

Sådan så der ud onsdag aften i Køge, hvor en kvinde blev fundet dræbt i en lejlighed. Fotograf. Michael Johannessen – Holbaekonline.dk

Køge: En 59-årig mand fra Køge er torsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet frem til den 7. september. Sigtet for drab på kvinde i Køge onsdag aften.

Det skriver Midt og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politi og teknikkere var onsdag aften massivt tilstede på Fasanvej i Køge, hvor en kvinde var blevet fundet dræbt i en lejlighed.

Poltiet har i forbindelse med drabet på kvinden, anholdt og sigtet en 59-årige mand for drabet. Han blev torsdag eftermiddag i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde varetægtsfængslet foreløbigt til den 7. september.

Den sigtede nægtede sig skyldig under retsmødet, der blev afholdt for lukkede døre. I retsmødet blev der tillige nedlagt navneforbud gældende både for den sigtede og den dræbte.

Den dræbte er identificeret som en 37-årig kvinde fra Roskilde, hvis pårørende nu er underrettet.

Sagen er nu overdraget til afdelingen for personfarlig kriminalitet, som nu fortsætter efterforskningen for bl.a. at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved selve drabet.

Politiet mangler fortsat af fastslå relationen mellem den dræbte og den nu fængslede, samt selve motivet til drabet. Det oplyser politiet i pressemeddelelsen.

/112news/

Denne artikel er set1691gange.