TV: Kvinde smadrer bil med baseballbat i Korsør

Vi har fået tilsendt denne privat optagelse fra episoden på Motalavej.

Korsør: En kvinde gik natten til tirsdag i sidste uge amok med et baseballbat på Motalavej i Korsør, hvor hun smadrede løs på en bil, som man kan se og høre i videoen ovenfor.

Der skulle angiveligt have siddet to mænd i bilen, da kvinden sammen med sin mor gik amok på bilen og slog ud efter en person på stedet, mens andre prøvede at stoppe hende, det oplyser vidner som ønsker at være anonyme til 112news.dk.

Det skulle angiveligt være den samme kvinde der kort forinden episoden på Motalavej i Korsør, havde smadret flere ruder på et pizzeria på Halsskov i Korsør, det bekræfter vidnerne.
Det er ifølge politiet i forbindelse med nogle husspektakler i området, at hærværket mod bilen skulle være begået.

– Vi fik tirsdag nat en anmeldelse om nogle husspektakler på Motalavej i Korsør, og i den forbindelse er der blevet begået hærværk på en bil, men vi har ikke anholdt eller sigtet nogen i sagen, det siger Kurt. G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse til 112news.dk

Ifølge vidner blev kvinden efter episoden anholdt for spiritus og narkokørsel på Motalavej i Korsør, men politiet afkræfter at der skulle være tale om personen som smadrede bilen, men politiets døgnrapport bekræfter dog, at en 22-årig kvinde blev stoppet og sigtet for spiritus og narkokørsel på Motalavej på omkring samme tidspunkt, som episoden med hærværket skulle have fundet sted.

LÆS OGSÅ: 22-årig kvindelig billist havde drukket og taget stoffer

Vi har forsøgt at få en kommentar fra personerne som sad i bilen, og de bekræfter da også at de sad i den bil der blev slået på, men de har ikke ønsket at udtale sig yderligere i sagen.
Tirsdag aften fik politiet yderligere en anmeldelse om groft hærværk mod en bil, som fik smadret alle ruderne på en parkeringsplads i Skovparken i Korsør.

– Vi fik anmeldelsen klokken 21.10 om, at en bil havde fået smadret alle vinduerne. Vi har ikke anholdt nogen i sagen, men vi betragter det som groft hærværk, det siger Kurt. G. Nielsen.

Om der skulle være en sammenhæng mellem sagerne, har det ikke været muligt at få bekræftet, ligesom politiet er meget tilbageholdende om der er mistænkte i sagen.

Kilder oplyser overfor 112news, at parterne muligvis har haft et kæreste forhold til hinanden, men om det er motivet til hærværket vides ikke, da det ikke har været muligt at få det bekræftet.

/112news/
Denne artikel er set9613gange.