TV: Forsvundne Personer – Storstilet eftersøgning efter den forsvundne Emilie Meng

Korsør: Søndag iværksatte gruppen Forsvundne Personer en storstilet eftersøgning, efter den forsvundne Emilie Meng som ikke er set siden hun forsvandt efter en bytur i Slagelse den 10. juli i år, hvor hun forlod sine veninder ved Korsør Station, hvor hun valgte at gå hjem i stedet for at tage en taxa med veninderne, og siden har ingen altså set hende.
Forsvundne Personer har ellers tidligere foretaget flere eftersøgninger, som dog ikke har givet nogle resultater, men det har altså ikke fået gruppen til at gi op, som i dag havde arrangeret endnu en eftersøgning, som startede klokken 9 med morgenmad i Havnearkaderne, hvorefter der klokken 10 var briefing, hvor folk så blev delt op i grupper, samt anvist på et kort hvilket område de skulle gennemsøge.

Eftersøgningen idag var nok den største af sin art, hvor op mod 60 dykkere deltog, fra blandt andet Københavns Brandvæsen, Falck dykkertjeneste, Falck Sportsdykkerklub i Korsør, samt en masse frivillige dykkere, som havde til opgave, at gennemsøge havnebassinet, Korsør Nor, mosen ved Halsskov Rev, Halsskov Havn, samt kyststrækningen fra Storebælt Camping og ud under Storebæltsbroen og om til Musholm Bugt.
De syntes måske som en umulig opgave at gennemsøge dette område, da Korsør Nor er det største af sin art, på hele 10 kvadrat kilometer, men det lykkedes dog for dykkerne i dag at få afsøgt en stor del af området, takket være de mange fremmødte fodfolk, som i gummistøvler og vaders, fik gennemsøgt en stor del af kyststrækningen rundt noret, mens der blev søgt over vandet med både udstyret med sonar udstyr, samt ved hjælp af droner.

Også et hold ryttere og deres heste havde ved dagens eftersøgning meldt deres ankomst, hvor de fra Klarskovgård i Korsør Lystskov, ville gennemsøge skoven fra hesteryg, hvorved der var mulighed for at komme bredere rundt i skoven, og med godt udsyn, så man derved også kunne sætte kryds ved et større område af skoven, som værende ordentlig gennemsøgt.
Gruppen Forsvundne Personer er en Facebook gruppe, som er styret af Sofie Sønderup, og som altså har til formål at finde forsvundne personer, som blandt andet for nylig, hvor de også deltog i en større eftersøgning af en savnet mand ved Gråsten, hvor det altså også lykkedes gruppen med kort varsel, at samle en større gruppe frivillige, som altså var klar til at hjælpe med at lede efter den savnede mand.

I Emilie Sagen har der dog været utrolig stor opbakning i eftersøgningerne hele vejen igennem, som da gruppen Missing People formået at samle hele 492 personer i eftersøgningen af Emilie, men også alle de mange små frivillige grupper, som siden hun forsvandt, har afholdt en masse mindre eftersøgninger, da man havde fået oplysninger om mindre områder, som kunne være relevante at få afsøgt.
Heller ikke politiet har ligget på den lade side, da de fornyligt med assistance fra Søværnet, gennemsøgte en større sø i nærheden af Korsør Station, hvorefter de for nylig iværksatte en større eftersøgning i et nærliggende kolonihaveområde, hvor de med hjælp fra både Beredskabsstyrelsen og arkæologer, gravede flere steder, hvor deres specialtrænede hunde havde markeret, men trods de mange ihærdige eftersøgninger, har det endnu ikke givet nogen spor af den forsvundne pige, eller hvad der skete den nat den 10. juli i år, da hun forsvandt omkring klokken 4 om morgenen.

/112news/
Se mere TV fra eftersøgningen i klippet herunder.
Se mere TV i klippet herunder.
Se alle billeder fra dagens eftersøgning i galleriet herunder. Fotograf. Lasse Antonsen og Nicolaj Svensson – 112news.dk

« af 102 »
Denne artikel er set22358gange.