TV: Endnu et glatføreuheld på motorvejen mellem Slagelse og Sorø

Sådan så det ud på Vestmotorvejen idag, da føreren af en Audi, pludselig mistede herredømmet over bilen i det glatte føre, hvorefter bilen landede i grøften. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Sorø: Hele ugen har været plaget af omskiftelig dårligt vejr, som flere steder har givet voldsomme lokale haglbyger, som har fået billisterne til at skøjte rundt og ryge i grøften, på de danske motorveje.
Torsdag var ingen undtagelse, hvor flere billister kørte galt på Vestmotorvejen nær Sorø, da en voldsom haglbyge pludselig drev ind over området.

Et af uheldene var i østgående retning kort før afk. 37 Sorø, hvor en billist mistede herredømmet over sin Audi, som så landede i grøften langs motorvejen.

En person blev kørt fra stedet i ambulance, men umiddelbart er ingen kommet noget alvorligt til ved uheldene.
Også på Sydmotorvejen kørte flere biler galt i løbet af torsdagen, da en lokal snebyge drev ind over området, men heller ikke her skulle nogen være kommet alvorligt tilskade, men politiet opfordre dog stadig billisterne til at tænke sig om, og tilpasse hastigheden efter forholdene.

-Det er generelt over de sidste par dage, at folk bliver overrasket og mister herredømmet. Der kommer kraftigt nedbør, og folk sørger ikke for at tilpasse hastigheden derefter. Vær ekstra opmærksom i denne tid på at køre efter forholdene, siger Jesper Lovmand, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.

/112news/
Se alle billederne fra ulykken i galleriet herunder. Foto. Lasse Antonsen og Nicolaj Svensson – 112news.dk

« af 18 »
Denne artikel er set11500gange.