TV: Endnu en bil i brand på Egersundsvej i Korsør

Endnu en bil i brand på Egersundsvej i Korsør

Korsør: Onsdag aften måtte brandvæsnet rykke ud til endnu en bil i brand på Egersundsvej i det brandhærgede område omkring Motalavej i Korsør. Det vides dog ikke om branden er påsat.

Brandvæsnet modtog meldingen om branden klokken 19.09 og da de var fremme på stedet, brændte det voldsomt under motorhjelmen på bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Branden blev hurtigt slukket, men bilen har fået så store brandskader, at det er tvivlsomt om den kommer ud på vejene igen.

Politiet foretog en såkaldt brandundersøgelse på stedet, men der er ingen identifikationer på branden er blevet påsat, da det kan skyldes en fejl på bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS-Vagt-Banner

– Vi har foretaget brandundersøgelser på stedet, men der er intet der indikerer branden er påsat. Et vidne har dog set en gruppe unge løbe fra stedet, men det er tvivlsomt om det har noget med branden at gøre. Det siger vagtchefen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Bilen holdt parkeret på samme sted på Egersundsvej, hvor også to biler stod i brand for kun få uger siden og de mange brande vækker stor frustration blandt beboerne i området.

/112news/
annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Denne artikel er set2370gange.