TV: Børn og voksne samler skrald på Motalavej i Korsør

« af 39 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Børn og voksne samledes i dag på Motalavej i Korsør for, at samle skrald i kvarteret, for et bedre og renere miljø. Det er Basen ”Under det kommunale projekt Motalavej og Ringparken” og Fædregruppen på Motalavej som havde stablet arrangementet på benene.

LÆS OGSÅ: Sommer og Eid fest på Motalavej i Korsør

Godt 100 mennesker var samlet til samling af skrald, som startede fra den nye multibane kl 14, hvorefter turen gik rundt i hele kvarteret, hvor resultatet var en del fyldte skraldesække.

LÆS OGSÅ: Studenter blev fejret i Kvarterhuset på Motalavej i Korsør.

– Jeg syntes det er et rigtig godt arrangement, for også at lære børnene at smide skraldet i containeren og ikke på jorden. Det skal jo også være et pænt og godt kvarter, så også folk har lyst til at bo her, i stedet for at flytte væk. Siger Hussein Mouajjal – formand for fædregruppen på Motalavej til 112news.dk.

LÆS OGSÅ: Nærradio Korsør afholder valgcafe i Kvarterhuset på Motalavej.

Efter turen rundt i kvarteret, blev der tændt op i grillen, hvor basen serverede burgere til alle som var med til at samle skrald, til stor glæde for alle. Der blev efter spisningen sat hoppepude op, hvor de mange børn kunne forlyste sig.

LÆS OGSÅ: Fædregrupperne fra Motalavej og Ringparken på brandkursus i Korsør

– Jeg havde ikke regnet med at se så mange, så 100 – 120 mennesker er rigtig flot. Jeg syntes egentlig, at børnene har taget rigtig godt i mod det, og ideen var jo ikke bare at samle skrald, men derimod også at lære dem om vigtigheden i et rent miljø, og hvor lang tid for eksempel plastik, er om at blive nedbrudt i naturen. Siger Khalil Hussein fra Basen på Motalavej i Korsør til 112news.dkDenne artikel er set11508gange.