TV: 40-årig anholdt for påsat brand på gård ved Ringsted

Ringsted: Brandvæsen og politi måtte natten til søndag klokken 2.28 rykke ud til en omfattende brand i en gård med dyrehold på Skellerødvej i Torpet lidt uden for Ringsted.

Da brandvæsnet nåede frem til stedet, havde ilden allerede godt fat i en bygning på stedet, og da der var fare for, at branden ville brede sig til en svinestald, blev der kort før klokken 3 kaldt assistance fra Sorø Brandvæsen, og det lykkedes da også brandfolkene at begrænse branden, inden den bredte sig til stalden.
Midt under slukningsarbejdet, fandt man en person som gemte sig mellem grisene i stalden, og da han ikke kunne gøre rede for hvad han lavede på stedet, blev han anholdt, da politiet havde en kraftig formodning om, at han stod bag branden på stedet, udtalte vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV-Øst.

Manden som viste sig at være en 40-årig mand fra Spøttrup i Nordjylland, tilstod senere på politistationen, at det var ham som havde sat ild til gården, men at der var tale om et opråb om hjælp, og han skal derfor mentalundersøges, det skriver TV-Øst.
Manden blev søndag formiddag klokken 11.15 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde, sigtet for branden, og her blev han varetægtsfængslet frem til den 12 maj i surrogat på en psykiatrisk afdeling, det skriver Midt og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

/112news/

Se flere billeder fra branden i galleriet her. Foto. Morten Claus Svendsen og Patricia Pommerenka – 112news.dk

« af 23 »
Denne artikel er set8969gange.