Trusler og tyveri mod de hjemløse på Christianshavn Torv: Vi vil gerne have vagter på nu

Trusler og tyveri mod de hjemløse på Christianshavn Torv: Vi vil gerne have vagter på nu

Foto. Nicolaj Svensson -112news

Christianshavn Torv: De hjemløse, som i disse dage holder en fredelig DEMO på Christianshavn Torv med budskabet, (Giv os en god grund til at vi ikke skal være her), kører nu på 26 døgn.
Torsdag formiddag ulmede der dog en dårlig stemning på Christianshavns Torv, da DEMO dronningen Marlene Malle Granild og resten af holdet af hjemløse, sad og holdte kaffemøde ved deres pavillon.

Pudselige dukkede der en mand op på torvet, som angiveligt begyndte at råbe og true de hjemløse med at ville stikke dem ned med en kniv. Marlene fandt derfor hurtigt sin mobil frem og begyndte at live filme den meget ubehagelig episode.
I videoen kan man blandt andet høre at der bliver sagt “Du har lige truet med at du ville stikke os ned ´´.

Efter lidt mundhuggeri mod hinanden, valgte den ukendte mand dog at forlade torvet, og steg derfor på en bus og forsvandt fra stedet.
Ikke den eneste ubehagelige episode

Det var dog ikke de eneste ubehageligheder de hjemløse måtte udsættes for denne eftermiddag på Christianshavns Torv.
Da Marlene hen af eftermiddagen havde lagt sig i pavillonen for at tage sig en lur. Kom der angiveligt en person forbi lejren som de omtaler “Russeren´´.

Personen forsøgte at snige sig ind for at stjæle nogle af deres ting i teltet, men blev dog hurtigt opdaget og råbt an.
Postyret fik Marlene til at vågne op, som ved lignende episoder, hurtigt begyndte at filme begivenhederne, som også denne gang udviklede sig til noget mundhuggeri mellem parterne.

På et tidspunkt fortæller Marlene på live videoen, at manden angiveligt havde slået Marlene med hans taske, som han havde medbragt.
Herunder kan du se live videoen hvor “Russeren´´ forlader torvet.

Nu har Marlene og de andre hjemløse imidlertid fået nok, hvilket fik Marlene til at søge nogle frivillig vagter på sin live video, som vil kunne stå vagt for at undgå lignende episoder.

– Hvis folk vil have at Demonstrationen skal forsætte, så skal vi have vagter på nu, ellers vil vi afslutte demonstrationen. Udtaler Marlene i live videoen.

Herunder kan du se live videoen, hvor Marlene fortæller at de har fået nok.
Trods de ubehagelige episoder, har ingen af de hjemløse dog ønsket at anmelde sagerne til politiet.

/112News/
Denne artikel er set16224gange.