Tre personer er nu varetægtsfængslet for pengeafpresning mod en 18-årige mand

Tre personer er nu varetægtsfængslet for pengeafpresning mod en 18-årige mand

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Visse anmeldelser er politiet ekstra glade for. Ved et borgermøde i Haslev tidligere på året fortalte flere borgere om situationer, som politiet på daværende tidspunkt ikke havde set anmeldelser på. I weekenden kom der så en sådan anmeldelse:

Haslev: Politiet fik natten til søndag klokken 3.16 besked om, at en 18-årig mand fra Haslev blev udsat for afpresning af tre mænd på henholdsvis 18, 19 og 20 år.
De to yngste har adresse i Haslev, mens den 20-årige ingen fast adresse har. De havde lavet ballade til anmelderens fest tidligere på året, så de var blevet anmeldt til politiet, og det krævede de tre nu et større pengebeløb for.

Den 18-årige mand meldte det i stedet endnu engang til politiet, og de tre gerningsmænd blev alle anholdt og sigtet for afpresning. Søndag klokken 13.00 blev de tre fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til 22. november.
De fik samtidig et zoneforbud mod at færdes på Jernbanegade og i et større område derfra frem til 5. december. Dette viser, at det netop er anmeldelser som denne, politiet har brug for, så der er mulighed for at handle og hjælpe med at løse problemer.

/Døgnrapporten/
Denne artikel er set11537gange.