Tre mænd forsøgte at skære en vekselautomat op i solcenter

Tre mænd forsøgte at skære en vekselautomat op i solcenter

status efter Roskilde Festivalen, mand skudt af politiet.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Ringsted: Onsdag aften klokken 22.04 fik politiet en henvendelse fra ejeren af et solcenter, som via noget overvågning kunne se tre hætteklædte personer i solcentret i færd med at bryde vekselautomaten op.

Politiet kørte med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, til området for at lede efter de tre mistænkte, som ifølge et vidnet var set løbe fra stedet kort før politiets ankomst.
Politiet eftersøgte nu de tre mænd i byen og fik herunder kontakt til et andet vidne, der havde set tre unge mænd løbe ind i en baggård ved krydset Bøllingsvej-Skolegade kort forinden.

Her traf politiet så de tre unge mænd og kunne klokken 22.25 anholde to mænd på 18 år fra Ringsted og en 19-årig mand fra Køge. De anholdte fik ikke noget udbytte ved tyveriforsøget, da de med en medbragt vinkelsliber forsøgte at skære vekselautomaten op.
Vinkelsliberen fandt politiet gemt i den baggård, hvor de tre blev anholdt. Alle tre blev sigtet for forsøg på tyveri, afhørt til sagen og løsladt i løbet af natten. Alle vil høre nærmere fra politiet, når sagen mod dem skal afgøres.

/Døgnrapporten/
Denne artikel er set5515gange.