Travlt nytår for brandvæsnet i Slagelse: Rykkede ud til 8 brande

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Slagelse: Det blev et travlt nytår for Slagelse Brand og Redning, som henover nytårsaften og nytårsdag, måtte rykke ud til hele 8 meldinger om brand, hvor de fleste af dem var koncentreret om den norlige del af Slagelse by.
Den første melding indløb klokken klokken 19.51 om brand i en bil på Kierulffsvej, hvor der var blevet smadret en siderude og derefter stukket ild til sæddet i bilen og få minutter senere klokken 19.58 var det en knallert som var blevet sat i brand i et cykelskur ikke langt derfra.

Efter de første to brande gik der dog knap en time før næste meldingen, som klokken 20.58 lød på brand i et kolonihavehus på Nørreskov 26, men det vides ikke hvor meget brand der var på stedet.
Klokken 21.01 var den så gal på Kierulffsvej igen, hvor en bil var blevet sat i brand ved børnehaven, som dog skulle vise sig at være den sidste brand i Ringparken dette nytår, og som samtidig gav brandfolkene et par rolige timer.

Klokken 23.13 var så dog gal igen, hvor brandvæsnet måtte rykke ud til en brændende bil på p-pladsen ved Bilka på Idagårdsvej, som dog blev den sidste tur i 2016, inden de klokken 1.39 måtte rykke ud til brand i en container på bagsiden af Fakta på Pantholm 45, som hurtigt blev slukket.
Kort efter var den så gal igen i samme kvarter, hvor endnu en container var i brand på Søndermarksvej ved nr. 39, inden brandbilerne få minutter senere klokken 1.52 kunne køre til Søndermarksvej nr. 110, hvor nogle unge var blevet set i færd med at sætte ild til et stativ med nogle havemøbler, begge brande blev dog hurtigt slukket.

Efter de to brande på Søndermarksvej skulle der vise sig at blive stille i Slagelse by, og der blev derfor ikke brug for brandvæsnet før nytårsdag klokken 17.07, hvor der var ild i en container ved tankstationen Cirkel K på Mariendals Alle, hvilket fik brandvæsnet til at rykke talstærkt ud, da containere stod meget tæt på både tanken og en transformerstation, men heldigvis nåede branden ikke at udvikle sig, og brandvæsnet fik hurtigt styr på det.

/112news/
Denne artikel er set6325gange.

Like og del: