Travl aften for brandvæsnet i Slagelse

Fotograf. Morten Claus Svendsen - 112news.dk

Fotograf. Morten Claus Svendsen – 112news.dk

Slagelse: Mandag aften blev en travl aften for Slagelse Brand og Redning, som hele 3 gange på under en halv time måtte rykke ud til melding om brand.

Den første melding indløb klokken 23.31 hvor en bil stod i flammer på parkeringspladsen ved Østre Skole i Skovsøgade.




Ved brandvæsnet ankomst var bilen fuldstændig overtændt og det var derfor ikke muligt for brandfolkene at redde bilen, som derfor udbrændte totalt.

Klokken 23.48 mens brandfolkene fortsat var igang med slukningen af bilen i Skovsøgade indløb den næste melding, som lød på brand i en etageejendom i Møntmestergade, hvor en beboer kunne lugte røg i ejendommen, men dog ingen flammer at se.




Der blev derfor hurtigt sendt slukningskøretøjer mod adressen, hvor det viste sig, at det formentlig var røgen fra den brændende bil i Skovsøgade som beboeren havde kunne lugte.

Lige som brandbilerne skulle til at forlade stedet klokken 23.58 indløb der endnu en melding, og denne gang lød det på brand i en lejlighed i Smedegade, hvor en brødrister stod og varmede rødglødende og beboeren ikke kunne komme ind.




Brandbilerne hastede derfor hurtigt videre til denne adresse, hvor de inden for 10 min fik situationen under kontrol, inden de kunne vende hjem til en velfortjent tur under dynen.

/112news/




Denne artikel er set6681gange.