Trafik drab i Skælskør: Politiet søger vidner!!!

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Skælskør: En kvinde er i nat blevet påkørt og dræbt efter en byfest på Glænøvej, Glænø ved Skælskør. Politiet modtog meldingen om ulykken klokken 00.55 og sendte hurtigt politi og ambulance mod stedet, men kvindens liv stod altså ikke til at redde, og hun afgik derfor kort efter ved døden.

LÆS OGSÅ: 40 årig dræbt i ulykke på Storebæltsbroen.

Føreren af ulykkesbilen forlod efter ulykken stedet, men det lykkedes politiet at finde frem til bilen på en adresse i nærheden, hvor de kunne anholde 2 personer.

LÆS OGSÅ: Bil fløj over autoværnet på Vestmotorvejen

De 2 anholdte er af polsk herkomst og arbejder på en ejendom i nærheden. De har angiveligt været til byfest på Glænø og der har de været i indbyrdes slagsmål – muligt med en 3. polak og har på den måde nok tiltrukket sig en del opmærksomhed, skriver Sydsjælland og Lolland Falsters Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Voldsomt færdselsuheld på Sæbyvej ved Høng

Politiet efterlyser derfor vidner, som måske har set hvem af disse, der efterfølgende har forladt festpladsen i en sølvgrå Peugeot Expert varebil, med reg. nr. TN 91 058, som herefter kørte ad Glænøvej hvor kvinden blev påkørt.

LÆS OGSÅ: Kvinde fløjet til Rishospitalet efter alvorligt uheld i Korsør

Skulle du have set noget, eller har du andre oplysninger i sagen, så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters politi på tlf. 114.Denne artikel er set7858gange.