Togkaos efter skinnebrud tirsdag formiddag.

« af 8 »

Af. Lasse Antonsen.

Et brud på en skinne, standsede tirsdag morgen togtraffikken mellem Odense og Fredericia. Togene mod københavn kørte derfor formiddagen igennem, med store forsinkelser eller aflysninger, hvilket forårsaget at, mange mennesker måtte blive på stationerne på Sjælland, da der ikke var plads i toget.

På en af afgangene var toget så fyldt med mennesker at, folk var stuet sammen som sild i en tønde. En af passagerene udtalte overfor 112news.dk at, hun havde stået sammen med 3 andre personer på toilettet på turen, da der ikke var plads andre steder.

De overfyldte toge fik sindende i kog hos mange af de rejsende, som var meget fortørnet over manglende information fra DSB, samt at 1′ klasse, ikke engang var fyldt op, men at folk alligevel ikke kunne komme med toget. Frustrationerne førte da også til at, nogle personer på Sorø station blev så frustreret at, de begyndte at skælde personalet ud, og hvor en enkelt blev direkte truende.

Først tirsdag eftermiddag var togtrafikken ved at være normal igen på Sjælland, hvor kun et tog kørte med en forsinkelse på 4 timer.

Videoen her er fra Ringsted station tirsdag formiddag.Denne artikel er set6251gange.