To unge drenge fra Korsør er nu idømt 1 års fængsel hver for Røveri og Vold

To unge drenge fra Korsør er nu idømt 1 års fængsel hver for Røveri og Vold

Arkiv.Foto

Korsør: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog søndag den 12. marts en anmeldelse om et overfald mod en 65-årig mand, der holdt parkeret i sin bil ved Lidl på Motalavej i Korsør.

Samme aften modtog politiet anmeldelse om røveri ved Kvartershuset på Motalavej.
Efterforskningen af de to anmeldelser førte til anholdelse og varetægtsfængsling af to lokale drenge, der på det tidspunkt begge var 16 år.

Retten i Næstved har i dag kendt dem begge skyldige for volden og røveriet. De blev idømt 1 års fængsel hver.
– Jeg er tilfreds med, at retten har fundet de tiltalte skyldige i vold og røveri. En sanktion på 1 års fængsel viser, at der ses med alvor på denne type kriminalitet. Fortæller Anklagerfuldmægtig Stephen Pedersen.

Røveriet og voldsepisoden få nu konsekvenser for drengenes familier
Boligselskabet har nemlig tidligere besluttet at indføre nul-tolerance hvilket gør, at deres familier nu kan sættes på gaden, såfremt de findes skyldige.

Nul-tolerance blev indført efter et voldsomt nytår på Motalavej for år tilbage, hvor politi og brandvæsen blev angrebet med bomberør. Ligesom mange containere i området blev sat i brand.
Efterfølgende udtalte formand for Bolig Korsør Jens Ebbe Ahlgren, at den slags opførsel ikke var velkommen i området, og det derfor fremover ville få konsekvenser, hvis man blev dømt for et kriminelt forhold begået i området.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set6880gange.