To Rumænske personer anholdt for at stjæle 28 æsker chokolade

To Rumænske personer anholdt for at stjæle 28 æsker chokolade

Arkiv Foto. Mikkel Bering – 112news.dk

Køge: Torsdag eftermiddag klokken 15.07 rykkede politiet ud til supermarkedet Aldi, hvor to udenlandske personer var blevet tilbageholdt efter et tyveri.

Politiet ankom til butikken og anholdt en 47-årig kvinde og en 21-årig mand begge fra Rumænien, der begge blev sigtet for butikstyveri.
De havde lagt hele 28 æsker chokolade til en værdi af 530 kr, ned i en medbragt lærredspose, hvorefter de havde forladt supermarkedet uden at betale.

De to anholdt blev bragt til politistationen i Køge med henblik på dels afhøring til sagen, dels undersøgelse af deres personlige forhold.
Det viste sig, at kvinden i starten af maj måned var blevet sigtet for butikstyveri i København, hvor den 21-årige mand også havde været til stede.

De to anholdte forblev derfor i politiets varetægt i medfør af udlændingelovens bestemmelser, medens Udlændingestyrelsen og politiet får afklaret, om de to rumænere skulle udvises administrativt fra Danmark.
Fredag morgen har politiet fået underretning om, at der ikke var grundlag for en administrativ udvisning, hvorfor de to frihedsberøvede igen blev løsladt.

/Døgnrapporten/
Denne artikel er set5312gange.