TV: To mænd sigtet for tatovørbrand i Holbæk

Holbæk: To mænd blev tirsdag anholdt og sigtet for at have sat ild til tatovørforretningen Extreme Art på Smedelundsgade i Holbæk mandag aften.

Der er tale om en 26-årig mand fra Værløse, og en 29-årig mand fra Bagsværd, der tirsdag kl. 13.10 blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og politiet vil derfor ikke oplyse yderligere i sagen for nu.
Branden blev anmeldt mandag kl. 21.26, og da brandvæsnet kort efter ankom stod der meterhøje flammer ud fra butikslokalet.

Beboere fra lejlighederne over brandstedet blev evakueret og måtte herefter genhuses, da lejlighederne var blevet røg -og sodskadet.    

Selvom branden meget hurtigt blev slået ned, udbrændte den ene halvdel af butikslokalet, mens den resterende del blev kraftigt sodskadet.

Udover branden i Holbæk var der samme aften to yderligere brande i tatovørforretninger i henholdsvis Vordingborg og Birkerød.

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi oplyste tirsdag i en pressemeddelelse, at de formoder at branden i Vordingborg har sammenhæng med den verserende bandekonflikt mellem Satudarah og Bandidos.
/112news/

Se billeder fra branden i galleriet herunder. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

« af 25 »

 

Denne artikel er set11660gange.