Emilie Meng sagen: To mænd fanget på overvågningskamera

Emilie Meng sagen: To mænd fanget på overvågningskamera

To mænd fanget på overvågningskamera - Emilie Meng sagen
Privat foto.

Korsør: Der er måske kommet nye oplysninger i Emilie-Sagen fra Korsør. Søndag morgen klokken ca. 05.00 en time efter Emilie Meng forsvandt, har et overvågningskamera fanget to mænd kommer gående ikke langt fra Emilies hjem.

Overvågningskameraet er sat op ved Johnny Andersens hjem i Korsør, efter en opfordring fra Johnnys bror som har fulgt meget med i Emilie-Sagen om at Johnny skulle prøve og tjekke båndet igennem fra den Morgen Emilie forsvandt.

Da Johnny kigger båndet igennem og ser de to mænd i linsen ser han noget meget mistænkeligt ved de to mænd, Mændene kommer gående hvor af den ene går og svinger med en lille måske sort dame taske i hånden, noget Johnny normalt ikke ser i dagligdagen.

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi Efterlyste den 21 juli en lille sort dametaske eller skuldertaske som kunne have været fundet ved Korsør Station mellem søndag morgen den 10 juli og mandag den 11 juli.

Denne taske skulle Emilie Meng have haft på sig da hun var i byen med veninderne i Slagelse lørdag aften den 9. Juli.

På overvågningen er det meget svært for Johnny og se hvordan Mændene ser ud da de gik forbi hans hjem om morgen, men Johnny kan stadigvæk beskrive hvordan mændene så ud.

Måske sydlandske af udseende, den ene havde fuldskæg, og den anden bar kasket – muligvis grå. De havde begge grå, langærmede trøjer på, og blå cowboyshorts og badesandaler.

Da de to mænd beskrives som måske Sydlandske i udseende kan det måske være tale om to personer som bor i byens Asylcenter ved det Gamle Korsør sygehus, Så er det jo heller ikke sikkert at de har fulgt med i Emilie-sagen og derfor kan det også være to vigtig vidner som Politiet meget gerne vil snakke med.

Johnny har nu kontaktet Sydsjælland og Lolland Falsters Politi som nu gerne vil se de overvågningsbilleder som Johnny fanget på sit overvågningskamera den morgen,

– Ham (Johnny Andersen, red.) har vi forsøgt at kontakte, men han har ikke taget telefonen. Vi har prøvet flere gange,« siger leder af efterforskningen ved Sydsjællands Politi Marianne Roed og fortæller, at politiet vil kontakte ham igen onsdag siger hun til BT.

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi tager gerne imod alle Overvågningsoptagelser som kan have noget med sagen og gøre.

/112News/

Denne artikel er set40571gange.