To kvikke borgere anmeldte en mand på cykel som havde noget der lignede et våben

To kvikke borgere anmeldte en mand på cykel som havde noget der lignede et våben

Randers: Østjyllands Politi fik i dag ved 07.30-tiden to anmeldelser fra borgere i Randers, der i området ved Gl. Jennumvej/Mariagervej/Kavalerivej havde set en mand på en cykel medbringende en våbenlignende genstand.

På baggrund af borgernes beskrivelser af manden faldt politiets mistanke på en 26-årig mand fra Randers, som politiet i løbet af eftermiddagen har ledt efter på flere adresser i det nordøstlige Randers.
– Når vi får en anmeldelse om, at der muligvis er set et våben, så gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at få fundet det våben og den person, der er set med det. Derfor har nogle borgere i det nordøstlige Randers muligvis set en del politifolk i området i dag, men det er altså et udtryk for, at vi tager sådan en anmeldelse alvorligt, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Kl. 14.23 fik politiet kontakt til den mistænktes 20-årige lillebror på Falkevej i Randers NØ, hvor politiet også fandt et luftgevær som formodes at være identisk med det, den 26-årige storebror var blevet set med tidligere på dagen.
Politiet fik senere kontakt til den 26-årige, der kl. 15.43 selv mødte op på politigården i Randers, hvor han i øjeblikket er ved at blive afhørt til sagen.

Derudover er en 33-årig mand, der blev set sammen med den 26-årige, også blevet anholdt til sagen. Han blev ved anholdelsen fundet i besiddelse af en luftpistol, og han er nu også ved at blive afhørt.
Alle tre mænd vil blive løsladt efter endt afhøring. Den 26-årige og den 33-årige vil begge blive sigtet for overtrædelse af våbenloven.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set6599gange.