To friske fyre stoppede indbrudstyve i Sorø

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Sorø: Natten til søndag sad to unge mænd på en altan og fik sig en smøg, da de pludselig kl. 1.38 hørte en rude blive knust kun 40 meter derfra, og de kunne fra altanen se, at det var to mænd, som var i gang med at begå indbrud i kiosken på Sorø Camping på Udbyhøjvej i Pedersborg.

De råbte til mændene: ”Hvad fanden laver I”, hvorefter de kunne se de to mænd springe ind i en Seat personbil, som holdt klar med motoren i gang og tændte lygter.

De to unge fyre skyndte sig ned til deres egen bil og kørte efter Seat’en, mens de ringede til politiet, som kort efter var på stedet, og ved hjælp af de to unge mænd spottede de hurtigt Seat’en, som blev eftersat.

Seat’en kørte på et tidspunkt ned af en smal cykelsti, hvor den ramte en stor sten således, den havde svært ved at køre videre, og mændene i Seat’en opgav herefter at køre videre, og politiet kunne anholde de to tyveknægte.

Tyvene var to mænd på henholdsvis 17 åg 19 år, der begge er fra Tyskland. Deres tyvekoster – cigaretter og kontanter – blev tilbageleveret til kioskens ejere, og de to tyveknægte blev begge anholdt og sigtet for indbrud.

/Døgnrapporten/

Denne artikel er set6606gange.