Terror i Danmark: Politiet søger fortsat vidner i sagen.

« af 4 »

Københavns Politi har søndag henholdsvis kl. 08.14 og kl. 14.50 anholdt to mænd i sagen om weekendens terror angreb, der her til morgen fremstilles i Grundlovsforhør.

De to mænd mistænkes for med råd og dåd at have hjulpet gerningsmanden i forbindelse med skudattentaterne ved ”Krudttønden” og i Krystalgade. Fremstillingerne sker for lukkede døre, hvorfor Københavns Politi ikke kan oplyse yderligere i sagen.

LÆS OGSÅ: Politiet har skudt og dræbt en mand på Nørrebro i København

Omkring gerningsmandens færden til det første gerningssted på Serridslevvej 2 på Østerbro, søger politiet flere vidner. Andre vidner har i tidsrummet mellem kl. 15.00 og 15.30 bemærket den efterlyste person (Billede 1), på Æbeløgade.

LÆS OGSÅ: Signalement af formodet gerningsmand – Har du set denne mand

” Vi vil meget gerne i kontakt med flere vidner, som har bemærket gerningsmanden” ”Vi søger i særlig grad vidner, der har bemærket den formodede gerningsmand på hans færden mod det første gerningssted – altså før lørdag kl. 1530”. (Billede 1). Udtaler politiet i en pressemeddelelse i dag og fortsætter.

LÆS OGSÅ: Skyderi mod Krudttønden på Østerbro i København – En person er dræbt.

I forhold til den formodede gerningsmands færden mellem kl. 1637 og kl. 0455, hvor han havde ændret beklædning, (Billede 2, 3, og 4), er politiet meget interesserede i vidner, som har bemærket den formodede gerningsmand i dette tidsrum”, udtaler ledende politiinspektør Jørgen Skov i pressemeddelelsen.Denne artikel er set6999gange.